TRX

TRX
Martina Račická - TRX

Martina Račická

26.05.2022
18:05 - 18:55
Penalizační zóna od 26.05 08:05
Cena 110 Kč
TRX systém byl původně vyvinut pro trénink vojenských jednotek. Šlo o to, aby posiloval svaly celého těla pro výkon v extrémních podmínkách. Současnou podobu TRX systému má na svědomí velitel námořnických SEAL jednotek Randy Hetrick. SEAL je akronym znamenající zkratku anglických slov Sea – moře, Air – vzduch a Land – země. Výcvik příslušníků této jednotky je považován za jeden z vůbec nejtěžších. Cvičení TRX používají pro svůj trénink také opravdoví profesionálové a sportovci všech možných odvětví sportu.
oBěhání.cz ➤ Vybavení na běhání ➤ Co je TRX systém a proč bychom si jej měli pořídit domů?

15. 7. 2020 Taťána Kročková Vstoupit do diskuse

Témata: fitness, posilování, trénink
Cvičení s vlastní vahou těla je základem pro celkovou fyzickou kondici. Právě k tomu nám může přispět závěsný TRX systém, pomocí kterého můžeme cvičit i z pohodlí vlastního domova. Co takové cvičení obnáší a proč bychom měli cvičit právě s TRX systémem? Poradíme vám pár základních cviků a užitečných tipů, jak upevnit TRX pásy a jak je správně používat.

Cvičení na TRX pásech posiluje svaly celého těla, podporuje celkovou koordinaci, zlepšuje stabilitu i pružnost. Při tomto způsobu cvičení pracujete především s vlastní vahou těla. Důležité je nejen posilování svalů rukou či nohou, ale také celého středu těla – CORE.
Již proběhlo

Sdílet TRX na

Cookies Aby rezervační systém fungoval tak, jak má (souhlas s cookies)